Ọdịdị nke hydraulic shear na-emepụta nwere ọtụtụ ihe jikọrọ ya na mgbakọ nke akụkụ

Excavator hydraulic shiee mmepụta n'ụlọ na ná mba ọzọ na-eṅomi ọtụtụ, hydraulic shiee site mwekota ahụ, hydraulic cylinder, movable agụba na ofu agụba mejupụtara, excavator hydraulic usoro na-enye hydraulic mgbali maka hydraulic cylinder, nke mere na hydraulic shiee nke ibughari agụba na agụba a na-edozi otu na otu, iji nweta mmetụta nke ịkpụ nchara ígwè na efere ígwè.

A na-eji akwa hydraulic eme ihe ugbu a n'ọtụtụ ebe na ụlọ ọrụ mbibi na ọrụ mkpofu mkpofu.N'ebe a na-arụ ọrụ, a na-etinye ya na onye na-egwupụta ihe, nke mere na ọ bụ naanị otu onye na-arụ ọrụ nke ọma nwere ike ịrụ ọrụ.

No.1: njirimara arụmọrụ

Ntughari: Ike sitere na ụdị dị iche iche na ụdị nke ndị na-egwupụta ihe, nke na-achọpụta n'ezie ụdị mgbanwe na akụ na ụba nke ngwaahịa.

Nchekwa: Ndị ọrụ na-ewu ụlọ anaghị emetụ ihe owuwu ahụ aka, kwekọọ na ihe ndị dị mgbagwoju anya chọrọ ihe owuwu nchekwa ala.

Nchedo gburugburu ebe obibi: draịva hydraulic zuru ezu iji nweta ọrụ mkpọtụ dị ala, ihe owuwu anaghị emetụta gburugburu ebe obibi, n'ụzọ kwekọrọ n'ụkpụrụ ịgbachi nkịtị nke ụlọ.

Ọnụ ego dị ala: arụ ọrụ dị mfe ma dị mma, obere ndị ọrụ, belata ụgwọ ọrụ, mmezi igwe na ụgwọ ihe owuwu ndị ọzọ.

Mma: njem dị mma;Ọ dị mfe ịwụnye, naanị jikọọ ọkpọkọ kwekọrọ.

Ogologo ndụ: àgwà a pụrụ ịdabere na ya, ndị ọrụ na-arụ ọrụ na-arụ ọrụ nke onye nrụpụta, ogologo ndụ ọrụ.

No.2: ụkpụrụ ọrụ

Awụnyere na onye na-egwupụta ihe, nke na-arụ ọrụ site na onye na-egwupụta ihe, nke mere na hydraulic shiee nke agụba na-ebugharị na agụba a na-edozi otu na otu ọnụ, iji nweta mmetụta nke ịkpụ nchara ígwè, efere ígwè, wepụ ihe nkwado ahụ na kọmpat, nnukwu ebe mkpofu. ihe kpatara ya.

No.3: ntuziaka ọrụ

(1) Jikọọ oghere pin nke hydraulic shie ya na oghere pin nke dị n'ihu njedebe nke onye na-egwupụta ihe;

(2) Jikọọ pipeline na excavator na hydraulic shear;

(3) Ị nwere ike ịgbazinye sistemụ arụmọrụ nke onye na-akụ ihe, na mgbe echichi gasịrị, ị nwere ike rụọ ọrụ ịkpụ.


Oge nzipu: Jan-25-2024